További termékeink
Termék kategóriák
CÉGÜNKRŐL
 
 
Cégünk az Elszer Első Keletmagyarországi Szereléstechnikai Betéti Társaság – rövidítve ELSZER Bt. – 1996 áprilisában alakult családi vállalkozásként.
 
A létrehozás célja a térség szereléstechnikai anyagokkal, eszközökkel való ellátása. A megalakulása óta fejlődésünk töretlen. Minden tekintetben igyekszünk megfelelni a mai kor követelményéinek és vevőink elvárásainak.

Tevékenységünket elsősorban a Kelet-Magyarországi régióban folytatjuk, de vannak vásárlóink más területekről is. Az üzletben dolgozó értékesítők és a területen kint dolgozó területi képviselők minden szakmai segítséget megadnak a vásárlóinknak a legjobb döntés meghozásához. 

Üzletünkben mindent megtalál, amire a szereléshez szüksége van, ha nincs készleten, annak beszerzését a legrövidebb időn belül a legjobb áron megoldjuk. A megrendelt termékeket a vásárló igénye szerint házhoz szállítjuk. 

A forgalmazott szerszámok és anyagok teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek. A termékek túlnyomó többsége gyártói ISO minősítéssel rendelkeznek, sőt 2005 nyarán az ELSZER Bt. is megszerezte az ISO minősítést. Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk. 

Stabil, állandó kínálatunk lehetővé teszi, hogy partnereink hosszú távon építhessenek az általunk forgalmazott termékekre. Felépítésünk, szolgatatásaink mind a vevőink igényei szerint lettek kialakítva, s fejlődésünk folyamatos.
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
elszerbtaruhaz.hu
szerszamkatalogusok.hu
Valuta
Metabo termékek
AEG-Milwaukee termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 363,52 Ft
Kennedy termékek
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem